DefShop Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | Februari


Def Shop uit Berlijn is een van de grootste winkels in Europa op het gebied van hiphop kleding. Met een team van meer dan 100 mensen levert Def Shop hiphop kleding aan klanten in verschillende Europese landen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Def-Shop.nl:

Ten minste 10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij DefShop.

BEKIJK KORTINGSCODE

ad.zanox.com/ppc/?40571773C57944090&ulp=[[https://www.def-shop.nl/outlet/]]

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde outlet producten bij DefShop. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

DefShop Def Shop verkoopt streetstyle kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Populair zijn natuurlijk jeans, jassen, truien en sneakers, maar er is ook een ruime keus uit allerlei andere producten. De kleding is eenvoudig te sorteren op type, maar ook op basis van prijs, merk, kleur en op basis van je favoriete sportteam. Def Shop verkoopt kleding van verschillende merken en herobrands, zoals Who Shot Ya? en Just Rhyse.

Def Shop biedt veel mogelijkheden om inspiratie op te doen. Zo is er een Def Shop tijdschrift waarin de laatste trends worden besproken. Onder de knop Outfit kun je goede combinaties van kleding zien en gelijk bestellen. Onder Inspiratie vind je verschillende outfits voor speciale gelegenheden of in bepaalde stijlen. Zo wordt het makkelijker om er streetwise uit te zien.

Betalen bij Def Shop kan met iDeal, bankoverschrijving, creditcard of PayPal. Pakketten worden gelijk gestuurd zodra de betaling ontvangen is. Levering vindt plaats via UPS of DHL en de verzendkosten bedragen €6,99 voor verzendingen naar Nederland en €8,49 voor verzendingen naar België.