Deltapark Neeltje Jans Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-30% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Een gezellig uitstapje met het gezin naar Deltapark Neeltje Jans? Met de Neeltje Jans kortingscode bespaart u flink op de ticketprijs! Ook kunt u online boeken via de website van het park om gebruik te kunnen maken van de vele andere deals. Een dagje uit hoeft niet veel geld te kosten met deze unieke kortingen!

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van NeeltjeJans.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-50€ korting en meer bij Deltapark Neeltje Jans.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=20253&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op NeeltjeJans.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Deltapark Neeltje Jans Deltapark Neeltje Jans is een spannende ervaring voor iedereen. Van alles is hier mogelijk – van een bezoek aan het uitgebreide waterpark tot een interessante excursie naar de deltawerken. Deltapark Neeltje Jans is een ideaal dagje uit voor gezinnen of voor schoolklassen!

Bij Deltapark Neeltje Jans kunnen kinderen van alles leren over de zee en alle dieren die er wonen. Er zijn shows te zien over zeeleeuwen, zeehonden en roofvogels en er kan zelfs gezwommen worden met zeeleeuwen of met haaien!

Ook is er een aquarium en een walviswereld waar kinderen op interactieve wijze kunnen leren over het leven onder water. Als de kinderen helemaal uitgeleerd zijn, is er nog het fantastische waterpark, waar gegleden kan worden van de waterglijbaan, grote windstoten beleefd kunnen worden in de orkaanmachine en gespeeld kan worden in de waterspeelplaats.

Tickets zijn volledig online te boeken. U kunt uw tickets vervolgens uitprinten, maar u kunt ze ook op uw smartphone meenemen zodat ze bij de ingang simpelweg gescand kunnen worden. Kijk wel eerst op de kalender naar de openingsdagen, want in de winter is Deltapark Neeltje Jans maar beperkt open. Ook schoolreisjes zijn simpelweg online te boeken via de website van het Deltapark!

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: