DentSend Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | Februari


Dentsend is een online tandartsenpraktijk en webwinkel op het gebied van mondzorgbenodigheden. Tandarts van dienst is Michel Voets en Dentsend werkt met een laboratorium in het Duitse Goch waar gecertificeerde tandtechnici werken.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van DentSend.nl:

Ten minste 10% korting

Ten minste 10% korting bij DentSend.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/hzz7etx

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij DentSend. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

DentSend Dentsend verkoopt een grote hoeveelheid mondverzorgingsartikelen. Uiteraard zijn er verschillende soorten tandenborstels, zowel elektrische als traditionele tandenborstels. Maar er zijn ook tal van andere artikelen om je gebit en mond te verzorgen zoals interdentale producten (floss, tandenstokers en ragers) en producten voor het onderhoud van kunstgebitten. Als je last hebt van een specifieke aandoening kun je ook hier op selecteren om de juiste producten te vinden.

Dentsend biedt tevens de mogelijkheid om een tandenbleekset, knarsbitje of een gebitsbeschermer op maat te laten maken. Je krijgt dan een afdrukset toegestuurd waarmee je makkelijk een afdruk kan maken je tanden. Nadat je de afdrukset terug gestuurd hebt krijg je de gebitsbeschermer thuis gestuurd.

Dentsend hecht veel waarde aan het geven van goede informatie aan haar klanten. Om die reden wordt er veel informatie gegeven bij ieder product over waar je als klant op moet letten. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar om vragen van klanten te beantwoorden.

Dentsend accepteert betalingen via iDeal, Bancontact, creditcard, PayPal en bankoverschrijving. De verzendkosten bedragen €4,95 bij orders onder de €50.