Designtuinhaarden.nl Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Designtuinhaarden.nl is een bedrijf dat gestart is in 1995 en specialiseert zich in tuinen en tuindecoratie. Het is onderdeel van Green-Lab.nl. Van oorsprong is het een hoveniersbedrijf, maar is inmiddels uitgebreid met verschillende shops, waarin kwaliteitsproducten worden aangeboden aan de ‘gewone’ tuinklusser.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Designtuinhaarden.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-35€ korting, gratis verzending en meer bij Designtuinhaarden.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.designtuinhaarden.nl/tt-tuinhaarden/?tt=14826_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Designtuinhaarden.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Designtuinhaarden.nl Deze verschillende shops specialiseren zich in verschillende aspecten van tuin, klussen en wellness.

Bij designtuinhaarden.nl zijn er verschillende artikelen op maat te maken en samen te stellen. Bezorging van de producten is doorgaans twee tot drie weken, maar kan ook langer zijn in het hoogseizoen. Bezorging is gratis voor alle producten. Er kan in de shop betaald worden met iDeal, PayPal, MasterCard, Visa, Giropay en Bancontact. Daarnaast kan er ook achteraf betaald worden met een acceptgiro van Klarna.

Bij het bedrijf kunnen artikelen binnen 14 dagen na levering zonder opgave van reden geretourneerd worden. Producten mogen niet gebruikt zijn en moeten in de originele verpakking zitten. Na retournering worden de kosten teruggeboekt, hiervoor moet het rekeningnummer van de klant worden doorgegeven. Kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Retoursturen of ruilen van artikelen moet schriftelijk aan designtuinhaarden.nl worden doorgegeven. Producten die kunnen bederven, zoals planten, kunnen niet worden geretourneerd.