Desko Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Desko is een bedrijf dat kantoormeubelen maakt. Het bedrijf bestaat al sinds 1952. Het bedrijf heeft een webwinkel en drie showrooms in Nederland. Het hoofddistributiecentrum staat in Amsterdam.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Desko:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-50€ korting, gratis verzending en meer bij Desko.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.desko.nl/kantoormeubelen/?tt=8150_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Desko.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Desko Uniek aan Desko is de focus die het bedrijf heeft op duurzaamheid. Het bedrijf ontwerpt veel bureauartikelen volgens het cradle2cradle principe. Dit betekent dat de meubels dusdanig ontworpen zijn dat de verschillende materialen hergebruikt kunnen worden. Desko biedt daarom verschillende mogelijkheden aan haar klanten. Zo kun je bureaus kopen, leasen, huren of huurkopen met een vooraf afgesproken restwaarde. Wil je meer weten over hoe je je kantoor of werkplek circulair kunt inrichten, dan kun je op de website allerlei inspiratie op doen.

Binnen deze bijzondere filosofie heeft Desko allerlei soorten bureaumeubelen ontworpen. Het aanbod loopt uiteen van bureaus tot bureaustoelen. Desko heeft allerlei opbergoplossingen ontwikkeld, zodat je je kantoor netjes kunt houden. Ook scholen kunnen meubels bij Desko kopen. Ook zijn er allerlei meubels voor buiten, van eenvoudige stoelen tot complete picknicktafels en loungesets. Als laatste heeft het bedrijf verschillende soorten vloeren ontwikkeld.

Betalen bij Desko kan middels een bankoverschrijving, met iDeal of met de pin (bij de koerier of in de showroom). Contant betalen is alleen mogelijk bij afhalen. Gebruikte producten van Desko kunnen binnen een week bezorgd worden, voor nieuwe producten is de levertijd langer. Bestellingen worden gratis geleverd, maar voor kleine bestellingen kan er een klein-order toeslag gelden.