Dierenfestijn Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Dierenfestijn is een online winkel op het gebied van dierenbenodigdheden. De winkel is opgericht door Myrna uit Diemen (bij Amsterdam). In deze plaats heeft het bedrijf ook een fysieke winkel en een hondentrimsalon.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Dierenfestijn.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Dierenfestijn.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zokevxs

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Dierenfestijn Dierenfestijn heeft meer dan 15000 verschillende producten voor allerlei soorten huisdieren, van honden en katten tot knaagdieren en reptielen. Voor alle huisdieren zijn er verschillende soorten voer verkrijgbaar. Je kunt hierbij denken aan nat- en droogvoer voor honden of katten of snacks. In de apotheek vind je verschillende soorten geneesmiddelen voor allerlei dieren.

Uiteraard vind je ook allerlei mogelijke soorten accessoires voor huisdieren bij Dierenfestijn. Er zijn allerlei verschillende soorten voeder- en drinkbakken en –systemen voor alle dieren. Ook aan het verblijf van dieren is gedacht; Dierenfestijn verkoopt bijvoorbeeld hondenhokken en benches, vogelkooien en reptielenbakken. Voor de verzorging van je dieren kun je verschillende producten, zoals kammen en borstels. Als laatste zijn er verscheidene soorten speelgoed en andere trainingsmaterialen verkrijgbaar. Bij Dierenfestijn vind je dus alles wat je nodig hebt om je huisdier gelukkig te maken.

Betalen bij Dierenfestijn kan met iDeal, Bancontact, creditcard, PayPal, per bankoverschrijving of met AfterPay (achteraf). Levering is gratis bij verzendingen naar België of Nederland met een waarde van meer dan €24,95. Heb je een kleinere bestelling geplaatst, dan zijn de verzendkosten €4,95.