DierenwinkelXL Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Mei

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

DierenwinkelXL is een grote webwinkel op het gebied van dierenbenodigdheden. Het bedrijf is afkomstig uit Hengelo (Overijssel) en heeft ook fysieke winkels in Hengelo, Haaksbergen en Enschede. In het assortiment bij Dierenwinkel vind je maar liefst 6000 verschillende artikelen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van DierenwinkelXL.nl:

Ten minste 10% korting

Ten minste 10% korting bij DierenwinkelXL.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.dierenwinkelxl.nl/dieren/?tt=4019_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

DierenwinkelXL DierenwinkelXL heeft een ruim aanbod aan spullen voor verschillende huisdieren. Voor honden zijn er verschillende soorten halsbanden en lijnen beschikbaar. Er zijn manden, kussens en benches te koop zodat de hond een goede plek om even te rusten. Verder vind je onder andere verschillende soorten voer en speeltjes voor honden.

Voor katten heeft DierenwinkelXL verschillende soorten kattenbakken en benodigdheden, zoals schepjes en natuurlijk grit. Ook zijn er voor kratten allerlei oplossingen voor het krabben, zoals krabpalen en krabtunnels.

DierenwinkelXL heeft ook voor andere dieren allerlei verschillende producten. Zo zijn er allerlei benodigdheden voor het houden van knaagdieren en vogels. Ook voor het aquarium zijn veel accessoires te verkrijgen. Liefhebbers van de hengelsport kunnen bij DierenwinkelXL ook veel verschillende benodigdheden kopen.

Betalen kan bij DierenwinkelXL met iDeal, PayPal of met een bankoverschrijving. De bestelde producten worden doorgaans binnen 48 uur bezorgd met PostNL of DPD. De levering is gratis bij besteding van meer dan €29. Is de bestelling kleiner dan €29, dan betaal je €4,95 verzendkosten.