Discount4Pets Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Discount4Pets is een van oorsprong online dierenwinkel die in 2011 is opgericht. In 2014 heeft bedrijf ook een fysieke winkel geopend in Harderwijk.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Discount4pets.nl:

Ten minste 10% korting

Ten minste 10% korting bij Discount4pets.

BEKIJK KORTINGSCODE

tc.tradetracker.net/?c=8357&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Discount4pets. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Discount4pets Discount4Pets heeft een groot assortiment medicijnen en verzorgingsbenodigdheden voor dieren. Het assortiment is eenvoudig te sorteren op de functie van een medicijn of verzorgingsartikel. Zo zijn er artikelen tegen stress of voor verzorging van een wond of van de huid van een dier. Binnen een sectie is het mogelijk om te selecteren op basis van dier, zodat je zeker weet dat je het juiste product koopt voor jouw dier.

Discount4Pets heeft verder een groot assortiment aan benodigdheden voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen en paarden. Zo zijn er onder andere verblijven (kooien, benches, manden), zijn er verschillende soorten voer verkrijgbaar, evenals speeltjes. Op deze manier vind je bij Discount4Pets alles dat je nodig hebt om je huisdier goed te verzorgen. Voor paarden zijn naast de verzorgingsproducten ook accessoires te koop die nodig zijn om het dier te kunnen berijden, zoals bijvoorbeeld hoofdstellen.

Discount4Pets rekent €2,95 aan verzendkosten voor bestellingen kleiner dan €34 die binnen Nederland en België bezorgd worden. Betalen kan met iDeal, Bancontact, bankoverschrijving of achteraf betaling met Klarna. Er worden extra kosten in rekening gebracht bij gebruik van Klarna.