Domino's Pizza Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Domino’s Pizza is een van de grootste pizzaketens ter wereld. Het bedrijf is in 1960 gestart in Ypsilanti in de staat Michigan (VS) door de broers Tom en James Monaghan. Je kunt pizza’s van Domino’s kopen in meer dan tienduizend zaken in meer dan 60 landen wereldwijd.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Dominos.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting en meer bij Domino's Pizza.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

ad.zanox.com/ppc/?40598510C83536664

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Dominos.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Domino's Pizza Op het menu bij Domino’s staan vanzelfsprekend een grote hoeveelheid pizza’s. Er zijn meer dan twintig soorten pizza’s, waaronder natuurlijk klassiekers als de Perfect Pepperoni en de Chicken Supreme. Domino’s biedt ook de mogelijkheid om zelf een pizza samen te stellen. Hierdoor is er altijd een pizza die helemaal in jouw stijl is.

Naast pizza’s zijn er tal van bijgerechten verkrijgbaar. Zo zijn er kleine opwarmertjes als cheesy bites, maar ook grotere gerechten zoals een pasta of chicken ribs. Je kunt ook een heerlijk dessert bestellen, zoals chocolate lava cake, Ben & Jerry’s ijs of zelfs poffertjes. Er is ook keuze uit meer dan tien verschillende drankjes.

Het is zowel mogelijk om pizza’s op te halen bij Domino’s als om deze te laten bezorgen. Bij bezorgen kan er een minimumorderwaarde gelden. Daarnaast kan het zo zijn dat je korting krijgt als je besluit om je pizza af te halen. Je kunt je heerlijke Domino’s pizza afrekenen met iDeal, Creditcard, PayPal of met een contante betaling in de winkel of bij de bezorger.