Dr. Sticker Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Dr. Sticker is een bedrijf dat stickers, panelen en andere reclameuitingen drukt voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Het bedrijf is gevestigd in Roosendaal en heeft ook een zusterwinkel, Dr. Sticker Reclame.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Dr. Sticker:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Dr. Sticker.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

drsticker.webshopapp.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=1689_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op DrSticker.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Dr. Sticker Bij Dr. Sticker kun je eenvoudig stickers op maat bestellen voor jouw reclameuiting. Uiteraard zijn er standaardstickers, maar er zijn ook stickers die transparant zijn of die geschikt zijn om aan te brengen op een auto of op een muur. Nadat je je sticker hebt gekozen kun je eenvoudig de vorm, het formaat, het aantal en de wijze van bedrukking selecteren. Je ziet dan ook gelijk wat de stickers gaan kosten. In de ontwerptool kun je eenvoudig bestanden toevoegen (zoals jouw logo) en je kunt teksten en vormen toevoegen.

Heb je standaard stickers nodig? Ook dan heeft Dr. Sticker een ruime keuze. Je kunt duizenden verschillende stickers bestellen voor verschillende doeleinden. Zo kun je keuringsstickers bestellen of beveiligingsstickers (bijvoorbeeld om aan te geven waar de nooduitgang is), maar ook bijvoorbeeld stickers met de vlag van een land.

Ook voor andere promotiematerialen ben je bij Dr. Sticker aan het juiste adres. Zo kun je onder andere posters, banieren en spandoeken laten bedrukken bij het bedrijf. Het ontwerpen van deze artikelen gaat op dezelfde manier als het ontwerpen van een sticker.