Drankspellenshop Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-30% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Zin in een gezellige avond met de vrienden en een drankje? Met de Drankspellenshop kortingscode, koopt u nu de leukste drankspellen met hoge korting. Ook vindt u andere aanbiedingen op de website, om de drankspellen nog goedkoper aan te schaffen. Let op: alleen voor 18+.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Drankspellenshop:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Drankspellenshop.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.drankspellenshop.nl/tt/?tt=6920_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Drankspellenshop De oprichters van de Drankspellenshop zijn in 1999 begonnen met klein bedrijfje, dat inmiddels uitgegroeid tot Givt, een groot platform met meerdere webwinkels, waaronder dus de Drankspellenshop. Het bedrijf is gevestigd in Soest. In de webwinkel worden allerlei verschillende soorten drankspellen, originele drinkglazen en grappige gadgets voor bij het drinken verkocht.

Producten kunnen eenvoudig worden besteld via de website, en wanneer de bestelling op een werkdag vóór 17.00 wordt geplaatst, wordt het de volgende dag bij de klant thuisbezorgd. Bij een bestelling van meer dan €30 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, maar men kan er ook voor kiezen om de bestelde producten op te halen bij de vestiging in Soest. Als het product niet bevalt, kan het binnen 14 dagen kosteloos worden teruggestuurd, waarna het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten worden teruggestort op de rekening van de koper.

Aankopen bij Drankspellenshop.nl kunnen veilig worden afgerekend met behulp van iDeal, of met een creditcard. Wanneer de bestelling bij een Servicepunt wordt geplaatst, kan er ook contant of met een pinpas worden betaald. Achteraf betalen is ook mogelijk: dit kan met behulp van AfterPay, een digitale acceptgiro waarbij pas na het ontvangen van de bestelling betaald hoeft te worden.