Drogisthuis Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Drogisthuis is al meer dan 30 jaar actief op de verzorgings- en gezondheidsmarkt. Niet alleen zijn ze online erg bekend, ze zijn ook meermaals op tv geweest. Drogisthuis.nl heeft een gespecialiseerd team van helpdesk medewerkers die je kunnen helpen met alle problemen, je kan ze bereiken via mail, telefoon maar ook via chat direct op de website.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Drogisthuis:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Drogisthuis.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.drogisthuis.nl/gezondheid/?tt=9691_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Drogisthuis.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Drogisthuis

Aanbod

Drogisthuis.nl heeft een groot assortiment aan geneesmiddelen, cosmetica en gezondheidsproducten. Of je nu af wil vallen, of een baby verwacht er is van alles te vinden. Naast een uitgebreide webwinkel is er ook een blog met handige informatie over onderwerpen gerelateerd aan de verkrijgbare producten. Zo zijn er artikelen over afvallen maar ook over bijvoorbeeld hoofdluis.

Betaling en Levering

U kan uw aankoop gemakkelijk betalen op Drogisthuis met Ideal, Klarna en Creditcard. Betaalt u liever met online geld, dan kan u hier ook terecht met Paypal.

Bezorgkosten bedragen 4 euro per bestelling, maar zijn bij bestellingen boven de 35 euro helemaal gratis. Bestellingen worden verzonden via PostNL en zijn voorzien van een Track&Trace code, zodat u uw bestelling altijd kan volgen.

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop dan kan u dit binnen 14 dagen retour sturen.