Dumpstore Hengelo Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-30% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Voor stoere items van de legerdump gebruik je onze Dumpstore Hengelo kortingscode. Daarmee scoor je de stoerste items voor de mooiste prijs. Kisten, staalkogels, of boogsportitems, wat het ook is, hier vind je altijd de beste aanbiedingen en kortingen. Vergeet dus nooit onze promoties te checken voordat je gaat winkelen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Dumpstore Hengelo:

15% korting

Ten minste 15% korting bij DumpstoreHengelo.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.dumpstorehengelo.nl/producten/?tt=23223_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Dumpstore Hengelo Dumpstore Hengelo uit Hengelo (Overijssel) levert al vijf jaar alles voor de liefhebber van dumpartikelen. De clientèle van de winkel bestaat uit onder andere boogsporters, beveiligers, jagers, vissers en kampeerders.

Dumpstore Hengelo heeft een gevarieerd assortiment voor buitensporters. Kampeerders kunnen er terecht voor kampeerbenodigdheden zoals tenten en slaapzakken. Vissers kunnen er een goede hengel vinden terwijl jagers er benodigdheden voor hun jachtgeweer kunnen kopen. Veel mensen kopen stevig schoeisel, overalls of stevige tassen in deze winkel.

Dumpstore Hengelo is in het bijzonder gespecialiseerd in boogschieten. Het bedrijf verkoopt handbogen en kruisbogen van verschillende merken, waaronder Mankung en Trophy Ridge. Ook voor pijlen en andere benodigdheden kun je bij Dumpstore Hengelo terecht. Het personeel adviseert klanten graag als het gaat om de aanschaf van een boog of andere boogschietuitrusting.

Dumpstore Hengelo verzendt bestellingen binnen Nederland vanaf €50 gratis. Verzendingen naar België of Duitsland zijn gratis bij een totaalbedrag van €75 of meer. Verzending naar andere landen is mogelijk op aanvraag. Het is ook mogelijk om producten op te halen in de winkel aan de Sloetsweg 372 in Hengelo. De meeste producten zijn op voorraad en worden binnen 1-2 werkdagen bij de klant afgeleverd. Dumpstore Hengelo accepteert onder andere bankbetalingen en betalingen via Paypal.