DurexShop Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Bij de online winkel van Durex, Durex Shop, kunt u allerlei Durex producten kopen. De online winkel bestaat nog niet zo lang, maar vanwege de grote naam die het merk Durex geniet in Nederland en omstreken, is de website al druk bezocht.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Durexshop.nl:

12% korting

Ten minste 12% korting bij Durexshop.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zaxnfru

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Durexshop In de online winkel zijn allerlei producten van Durex te koop, van condooms tot glijmiddel en verschillende speeltjes. Ook is het mogelijk samengestelde pakketten te kopen die een thema delen, zoals het ‘stimulerend’ pakket, dat een aantal producten bevat die stimulatie bevorderen. Tot slot heeft de Durex Shop een maanddeal, waarbij de klant iedere maand een andere leuke deal kan vinden.

Vanwege de privacygevoelige natuur van de producten van Durex, worden alle pakketten discreet en anoniem verzonden. Als u uw pakket voor 21.30 heeft besteld, heeft u het bovendien de volgende dag al in huis – mits u zich in Nederland of België bevindt. Verzending gebeurt altijd via PostNL en kan naar uw huisadres gestuurd worden, maar u kunt uw pakket ook op een afhaallocatie laten bezorgen.

Betaling is in de Durex shop mogelijk via PayPal of via creditcard, maar ook via een overschrijving naar het Nederlandse of naar het Belgische bankrekeningnummer van Durex. Belgische klanten kunnen bovendien betalen via Multisafepay, terwijl Nederlandse klanten iDeal tot hun beschikking hebben.