Duursport Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-40% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Duursport.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van sportvoeding voor zowel duursporters als krachtsporters. Duursport.nl is gevestigd in het Zuid-Hollandse Katwijk en is opgericht door deskundigen op het gebied van sport en voeding.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Duursport.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Duursport.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zbum4x6

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Duursport Duursport.nl heeft een ruime keuze aan sportvoeding voor verschillend gebruik. Zo vind je er energierepen of gels die je kunt gebruiken tijdens een marathon of fietstocht, maar ook producten als eiwitten en BCAAs. Deze kun je gebruiken tussen trainingen door om de groei van je spieren te stimuleren. Bij de meeste producten kun je kiezen uit verschillende merken en verschillende soorten verpakkingen. Fanatieke sporters kunnen voordelige grootverpakkingen aanschaffen in de webwinkel. Als aanvulling op de sportvoeding heeft duursport.nl een aantal accessoires te koop, waaronder kleding en bidons.

Competitieve sporters kunnen met een gerust hart hun sportvoeding bij Duursport.nl kopen. Het bedrijf verkoopt namelijk geen producten die niet zijn toegestaan onder de warenwet. Dit betekent dat je er dus geen producten vindt die op de dopinglijst staan. De helpdesk van Duursport.nl is zowel vanuit Nederland als België te bereiken op een vaste lijn.

De verzendkosten bij Duursport.nl zijn afhankelijk van de bestelwaarde. Binnen Nederland en België zijn alle bestellingen boven de €50 euro gratis. Betaling kan gratis via Bancontact, iDeal of bankoverschrijving. Voor andere betaalmethoden worden toeslagen gerekend.