eBook.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Lees jij veel maar dan wel digitaal? Dan komt het goed uit dat we een hele mooie eBook.nl kortingscode voor je hebben klaarstaan. Met onze korting ben je altijd gegarandeerd van de laagste prijs. Blijf ook op de hoogte van andere aanbiedingen en promoties zodat je ook in de toekomst een mooie prijs betaalt voor je e-books.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van eBook.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij eBook.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/z7vrjgy

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij eBook.nl. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

eBook.nl eBook.nl is een website met veel Nederlandstalige e-books. De webwinkel is onderdeel van de E-book Company BV en is in 2000 opgericht. E-book Company BV houdt kantoor in het Brabantse Zegge.

eBook.nl heeft een ruime collectie aan e-books in verschillende genres. Er zijn verschillende soorten fictieboeken verkrijgbaar, zoals thrillers, kinderboeken en literatuur. Ook liefhebbers van non-fictie kunnen bij eBook.nl vinden wat ze zoeken, er zijn tal van verschillende categorieën waardoor je eenvoudig een boek kunt vinden dat jij interessant vindt. Binnen iedere categorie vind je daarnaast een aantal interessante aanbiedingen.

Als je niet precies weet voor boek je moet kopen, dan biedt eBook.nl je verschillende mogelijkheden. Je kunt kijken op de bestsellerlijst of bij de nieuwste boeken. Verder zijn er verschillende thema’s, zoals boeken die in het tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ getipt zijn.

Heb je weinig ervaring met het lezen van e-books? Dan heeft eBook.nl een handig stappenplan waarmee je binnen no-time elektronisch aan het lezen bent.

Je kunt bij eBook.nl betalen met iDeal, Bancontact en met creditcard. Daarnaast wordt de VVV giftcheque geaccepteerd. Je kunt na betaling je e-book gelijk downloaden en het bestand blijft ook twee jaar lang in je account van eBook.nl staan. eBook.nl heeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. De voorwaarden van de webshop zijn dus door een onafhankelijke instantie gecontroleerd.