ELF (Eyes Lips Face) Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

EyesLipsFace is een webwinkel op het gebied van make-up en cosmetica. Het bedrijf is in 2004 in New York opgericht door Scott Vincent Borba en Joseph Shamah. Tegenwoordig is het bedrijf in tal van landen actief. Missie van het bedrijf is om betaalbare kwaliteitscosmetica op de markt te brengen. Dit doet het bedrijf onder meer door te bezuinigen op luxe verpakkingen. Verder zijn alle producten van EyesLipsFace proefdiervrij.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van ELF (Eyes Lips Face):

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij EyesLipsFace.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.eyeslipsface.nl/opmaken/?tt=20699_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op EyesLipsFace.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

E.L.F. (Eyes Lips Face) EyesLipsFace heeft alles te koop wat je nodig hebt voor een mooi uiterlijk. Er zijn meer dan 900 soorten make-up verkrijgbaar. Als je bijvoorbeeld je ogen mooi wilt maken kun je een keuze maken uit oogschaduw, eyeliners, mascara, concealers & primers en nog veel meer. Zoals de naam van de winkel al zegt is er ook van alles verkrijgbaar om je lippen en je gezicht mooi te maken. Als laatste zijn er ook producten waarmee je nagels en andere delen van je huid kunt verzorgen.

Naast de cosmetica kun je bij EyesLipsFace ook allerlei producten kopen die je nodig hebt om de make-up aan te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan borsteltjes, spiegels en applicators. Ook zijn er tasjes verkrijgbaar om je make-up van A naar B te brengen.

Betalen kan bij EyesLipsFace onder meer met iDeal. De verzendkosten bedragen €6,95 bij bestellingen kleiner dan €45.