Emob Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Emob is opgericht in 2009 en is begonnen als een webshop waar men van alles kon vinden voor kinderkamers. Dit idee groeide uit tot de webshop die Emob vandaag is: een interieurshop waarin van alles wordt aangeboden wat met interieur te maken heeft.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Emob.eu:

12% korting

Ten minste 12% korting bij Emob.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zpwn66p

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Emob. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Emob Er worden nog steeds veel baby- en kinderspullen verkocht, maar ook artikelen voor in de slaapkamer, huiskamer, eetkamer, kantoor aan huis, verlichting en van alles voor in de tuin, inclusief barbecues. De webshop verkoopt ook meubels en levert ook maatwerk.

Waar er in het begin nog verschillende webshops waren voor verschillende artikelen, zoals naast de kinderwebshop ook één voor baby’s, één voor speelgoed en één voor de tuin, is alles nu ondergebracht onder één webshop. In het begin was Emob actief in Nederland, België en Frankrijk, maar inmiddels is ook Duitsland aan dat rijtje toegevoegd.

Emob vindt het belangrijk dat alle artikelen betaalbaar zijn en houdt daarom zijn prijzen graag betaalbaar. De klantenservice is bereikbaar via telefoon en via chat van maandag tot en met zaterdag. Handleidingen voor de montage van meubels zijn online te vinden op de productpagina. Deze zijn ook vóór aanschaf in te zien. Om artikelen te retourneren moet er een formulier met het artikel meegestuurd worden, waarna het geld teruggeboekt wordt.