Esteon Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Esteon is een soort zoekmachine voor woonruimtes. Op het moment is het aanbod verspreid over Nederland en Vlaanderen. Er zijn zowel kamers als appartementen op de website te vinden en de woningzoekende hoeft hier zelf niets voor te doen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Esteon.com:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting en meer bij Esteon.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.esteon.com/woning/?tt=17342_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Esteon.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Esteon Het bedrijf neemt 90 dagen de tijd om een geschikte woonruimte te vinden voor de klant. Zodra er een geschikte ruimte is gevonden, wordt dit naar de klant gestuurd, waarna hij deze op afstand kan goed- of afkeuren.

Inschrijven gaat gemakkelijk en kan al door simpelweg voorkeuren in te stellen. Hierna kan het team van Esteon op zoek gaan naar de juiste match en als de woningzoekende een woning interessant vindt, wordt deze in contact gebracht met de eigenaar of contactpersoon van de woning. Het bedrijf neemt met zijn service zowel de woningzoekende als de eigenaar veel werk uit handen. De eigenaar krijgt alleen te maken met serieus geïnteresseerde woningzoekenden.

Het aanbod van Esteon is altijd actueel en om de voorkeuren van de klant te optimaliseren kan met een medewerker gebeld worden. Het team van Esteon is op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur te bereiken. Voor huiseigenaren is de dienst geheel gratis.