Everbuying Kortingscode / Actiecode 2016 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Everbuying is een internationale webwinkel die in het Engels werd opgezet. Je vindt hier vooral elektronica, uurwerken en juwelen. Verder kun je hier ook gadgets voor je hobbies, alles voor het huishouden en vele sportartikelen kopen. Dit is een van de vele veelzijdige webwinkels die zich op een wereldwijd publiek richten.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Everbuying:

12% korting

Ten minste 12% korting bij Everbuying.net.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jynl6kt

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Everbuying. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Everbuying Een eerste voorwaarde om hier iets te kunnen kopen, is natuurlijk dat je voldoende Engels kent. Voor de meeste Nederlanders zal dit geen probleem zijn. Is Engels je sterkste kant niet, dan kun je nog altijd kiezen voor de vertaalhulp van deze webwinkel die je in staat stelt om Everbuying ook in het Nederlands te bezoeken. Ook worden de prijzen omgezet van dollars naar euro’s dus ook dit mag op zich geen problemen geven.

Waar je wel rekening mee moet houden wanneer je op een internationale site koopt is dat je mogelijk te maken krijgt met douanekosten, een verlengde levertijd en hogere transportkosten. Everbuying doet er wel alles aan om de transportkosten zo laag mogelijk te houden. Wel moet je hier rekening houden met een verzendtijd die tot 25 dagen kan in beslag nemen. Bij vragen kun je de uitgebreide klantenservice raadplegen. We vonden hier het antwoord op de meeste van onze vragen. Deze webwinkel komt zeer degelijk over. Je vindt er trouwens producten die niet op de Nederlandse markt worden verkocht. We denken dan specifiek aan de Asus Zenphone. We zouden deze site zeker durven aanraden. Voor je hier iets koopt, doe je er wel goed aan om de douanekosten te checken op een Nederlandse overheidssite.