Eye Fashion Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-35% korting | Februari


Eyefashion is de site die je gewoon moet bekijken wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bril of contactlenzen. Monturen, contactlenzen, zonnebrillen, glazen? Je vindt het allemaal bij Eyefashion. Dit is de grootste opticien van de bollenstreek, en dankzij deze site kun je ook van de service van Eyefashion genieten buiten deze regio.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Eye-Fashion.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 5-35€ korting, gratis verzending en meer bij Eye Fashion.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.eye-fashion.nl/bril/?tt=4558_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Eye-Fashion.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Eye Fashion Ontdekken dat je ogen het niet meer zo goed doen, is nooit fijn en daarom is het goed om te kunnen ontdekken dat een bril of contactlenzen dragen helemaal geen ramp hoeft te zijn.

Het assortiment van Eyefashion

Eyefashion doet er alles aan om een goede mix te kunnen bieden van mode en functionaliteit. De tijd dat een bril je een ziekenfondsgevoel gaf, ligt gelukkig al een eeuwigheid achter ons. Bij Eyefashion is men daar zich terdege van bewust. Hier vind je modieuze brillen van de beste merken: Calvin Klein, Cheap Monday, Chloé, J.F. Rey, Johann von Goisern, Liu.Jo, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Nike, Pro Design, Ray-Ban en Silhouette.

Eyefashion kiest voor duurzaamheid

Eyefashion kiest niet alleen voor de beste merken, dit bedrijf staat ook voor duurzaamheid. Dit bedrijf werd in 1958 gesticht door de broers van der Wiel en bestaat dus al bijna 60 jaar. Door de jaren heen is dit bedrijf wel eens van naam veranderd, maar de naam van der Wiel bleef altijd een constante. Deze familie heeft niet alleen oog voor brillen, maar ook voor duurzaam ondernemen. Zo is het bedrijf Eyefashion ook een leerbedrijf waarbij de nadruk ligt om enthousiast ondernemen en het aanleren van het beroep opticien in de praktijk.