Eyoba Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Eyoba is een woonwarenhuis met winkels offline en online. Er is een winkel in Duiven (bij Arnhem) en een groot aantal webwinkels. De website www.eyoba.nl is de spin in het web van online winkels en brengt veel van de collecties van deze webwinkel samen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Eyoba.nl:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij Eyoba.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jmefy8o

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Eyoba.nl. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Eyoba In de webwinkel van Eyoba vind je een hele grote collectie zitmeubilair. Er zijn bijna 5000 stoelen en banken verkrijgbaar, waarvan een deel geschikt is voor buiten. Het aanbod varieert van elegante stoelen tot handige hockers en banken om lekker in weg te zakken. Doordat er meer dan tien verschillende eigenschappen zijn waar je op kunt zoeken is het eenvoudig om de stoel te vinden die jouw interieur compleet maakt.

Bij Eyoba vind je uiteraard ook nog tal van andere meubelstukken. Er zijn allerlei soorten tafels en kasten om je kamer compleet te maken. Je kunt heerlijke bedden kopen, evenals een complete inrichting voor je kantoor. En uiteraard mogen verlichting en accessoires ook niet ontbreken.

Je kunt bij Eyoba op alle gangbare manieren betalen. Het bedrijf accepteert iDeal, Bancontact, creditcard, PayPal, bankoverschrijvingen en AfterPay. Bestellingen worden gratis geleverd bij een bestelwaarde groter dan €50. Bij grote producten vindt de levering plaats door een gespecialiseerd transportbedrijf. In dit geval wordt er een afspraak gemaakt over het levertijdstip.