F-store Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

F-Store is een onderdeel van F-Care international BV, een internationale handels- en distributieonderneming. De webwinkel is in 2013 opgericht en is gevestigd in Nijmegen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van F-store.nl:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij F-store.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.f-store.nl/winkel/index.php?tt=15774_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

F-store In de webwinkel van F-Store vind je een grote sortering producten uit vier verschillende categorieën. De grootste categorie is Huis & Tuin. Hier vind je allerlei producten voor huis en tuin, van bouwbeslag (zoals deurklinken en grepen voor meubels) en kleine producten voor het sanitair tot complete brievenbussen en buitenhaarden.

In de categorie speelgoed vind je ongeveer 200 verschillende producten van merken als Adora, Tidlo en Hape. Onder lifestyle vind je verschillende hoesjes, cases, tassen en persoonlijke verzorgingsproducten. Tot slot is er de categorie sport & vrije tijd, met onder andere een grote collectie optische producten (zoals verrekijkers). De webwinkel van F-store beschikt over een uitgebreide zoekfunctie waarmee verschillende producten gefilterd kunnen worden, bijvoorbeeld op type, prijs of merk.

F-Store biedt veel verschillende betalingsmogelijkheden. iDeal, Creditcard, Paypal en Bancontact worden allemaal ondersteund, evenals de e-bon, een online cadeaubon en achterafbetaling met AfterPay. Verzendingen binnen Nederland en België van meer dan €20 euro zijn gratis. Onder dit bedrag betaal je €3,95 verzendkosten. F-store maakt voor de verzending gebruik van verschillende koeriersbedrijven, waaronder GLS en DPD.