FarmCamps Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-30% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Mensen die voor een paar dagen willen ontsnappen uit de drukke stad, kunnen terecht bij FarmCamps. Deze organisatie biedt slaapplekken bij boerderijen op prachtige plekken in heel Nederland. Hier kan men genieten van de natuur, maar ook van vele boerenactiviteiten, zoals op stap gaan met de boer, de dieren knuffelen of spelen in de Speelschuur. Op vakantie met FarmCamps is daarom leuk voor jong en oud.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van FarmCamps:

15% korting

Ten minste 15% korting bij FarmCamps.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.farmcamps.nl/boer/?tt=12236_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

FarmCamps Op Farmcamps.nl kunnen de verschillende soorten accommodaties bij verschillende boerderijen worden vergeleken. Zo is er keuze uit luxe safaritenten, ranchtenten, lodgetenten en barntenten. Voor groepen zijn er speciale arrangementen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een familieweekend, schoolreisje of kinderfeestje.

Via de website kan eenvoudig een vakantie worden geboekt door de tent naar keuze op de gewenste data te selecteren. Er kan veilig online worden betaald met iDeal, VISA of MasterCard. U kunt hierbij kiezen om het hele bedrag in één keer te betalen, of in twee termijnen. Het gehele bedrag dient 10 weken voor aankomst op de boerderij te worden betaald.

Kleine wijzigingen in de boekingen kunnen altijd worden gemaakt via uw MyFarmCamps account. Voor grotere wijzigingen dient contact op te worden genomen met FarmCamps. Hiervoor kunnen wijzigingskosten in rekening worden gebracht.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: