Fashion State of Mind Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Fashionstateofmind.nl is de online webwinkel voor alle dameskleding en accessoires. Met een groot, hip en divers aanbod aan kleding is er voor ieder wat wils, en altijd voor een scherpe prijs. Als modern bedrijf kan je voor meer informatie en inspiratie niet alleen terecht op de website, ook kan je een kijkje nemen op de Facebook, Instagram en zelf de Snapchat.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van FashionStateofMind:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Fashion State of Mind.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zw3yf4e

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Fashion State of Mind. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Fashion State of Mind Niet alleen kom je hier voor inspiratie, ook vind je hier scherpe kortingsacties die je nergens ander ziet. Voor vragen over de producten of stijl kan je zowel telefonisch als digitaal contact opnemen.

Aanbod

Het aanbod van Fashionstateofmind.nl is divers, doch alleen voor vrouwen. Hierdoor hebben zij zich kunnen profileren als een specialist op het gebied van vrouwenkleding. Je vindt hier niet alleen shirts en broeken, ook kan je hier terecht voor bijvoorbeeld horloges, schoenen en hoeden.

Betaling en Levering

Zodra u een keuze hebt kunnen maken kunt u uw bestelling eenvoudig betalen met Ideal, Paypal of creditcard. Bestellingen die voor 17:00 uur geplaatst worden, zijn de volgende werkdag al in huis. Verzendkosten boven de 100 euro zijn helemaal gratis.

Retourneren kan, mits dit ongebruikt wordt gedaan en binnen 14 dagen wordt geregeld.