FelinaWorld Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | Februari


Felinaworld is een webwinkel op het gebied van decoratie, cadeaus en kerstartikelen. Felinaworld is gevestigd in Amsterdam en beschikt over het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van FelinaWorld.com:

Ten minste 10% korting

Ten minste 10% korting bij FelinaWorld.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.felinaworld.com/verlichting/?tt=24616_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij FelinaWorld. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

FelinaWorld Felinaworld heeft een ruime collectie kerstdorpen. Deze kerstdorpen bestaan uit porseleinen huisjes, figuurtjes en accessoires (zoals bijvoorbeeld lampen of bomen). De kerstdorpen worden vooraf ontworpen door de fabrikant en bevatten bijpassende figuurtjes en een verhaallijn. Felinaworld verkoopt kerstdorpen van onder andere de merken Lemax en Dickensville. Naast kerstdorpen zijn er ook miniatuurartikelen verkrijgbaar van het merk Faller H0.

Naast kerstdorpen heeft Felinaworld een grote hoeveelheid cadeauartikelen. Er is een grote collectie met verschillende dorpjes en figuurtjes, maar ook tal van andere cadeautjes zoals spaarpotten, knuffels en blocnotes.

Als laatste heeft Felinaworld een ruime collectie met kunstkerstbomen. Er zijn verschillende soorten kunstkerstbomen. Zo kun je eenvoudig zoeken op een kerstboom die lijkt op een Sherwood Spruce of een Stelton Frosted boom. Je kunt ook selecteren op eigenschappen als grootte en je kunt ook bomen kopen die voorzien zijn van sneeuw of verlichting.

Betalen bij Felinaworld kan met iDeal, Bancontact, Sofort, creditcard, PayPal of met een bankoverschrijving. Ook achteraf betaling is mogelijk via AfterPay. De verzendkosten bij Felinaworld bedragen €3,95 bij bestellingen onder de €50 en €2,95 bij bestellingen groter dan €50. Bezorgen in België kost €5,95 bij een standaardlevering.