Fiets-Zitje.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Fiets-zitje is een webwinkel die zich richt op de verkoop van fietsstoeltjes en andere toebehoren om je kind mee te nemen op de fiets. Fiets-zitje is onderdeel van Xusto BV uit Deventer, dat onder meer ook eigenaar is van Fiets-stoeltje.nl.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Fiets-Zitje.nl:

5-25% korting

Ten minste 5-25% korting bij Fiets-Zitje.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/hl5aegk

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Fiets-Zitje.nl. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Fiets-Zitje.nl In de webwinkel van Fiets-zitje vind je allerlei soorten fietsstoeltjes voor zowel voorop als achterop de fiets. De meeste typen fietsstoeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en er is duidelijk aangegeven voor welke leeftijden en gewichtsklassen de fietsstoeltjes geschikt zijn. Bij Fiets-zitje vind je onder andere fietsstoeltjes van Yepp, Bobike en Thule.

De fietsstoeltjes zijn makkelijk aan je wensen aan te passen met verschillende accessoires. Zo kun je regen- of windschermen komen om je kind beter te beschermen tijdens slechte weersomstandigheden. Accessoires die alleen op een fietsstoeltje van een bepaald merk passen zijn op merk te vinden, terwijl accessoires die op iedere fiets passen onder de knop accessoires te vinden zijn. Naast fietsstoeltjes en accessoires hiervoor heeft Fiets-zitje ook een aantal andere fietstoebehoren, zoals buiszadels, fietshelmen, fietsdecoratie en verlengers voor bagagedragers.

Betalingen bij Fiets-zitje zijn gratis met iDeal, per bankoverschrijving en met Billink (achteraf). Voor andere betalingsmogelijkheden, MisterCash, creditcard, PayPal of Sofort en rembours, worden betalingstoeslagen gerekend. Bestellingen met een waarde groter dan €49 worden gratis verzonden. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten €4,95.