Fietsenwinkel.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Fietsenwinkel.nl is de grootste fietsenwinkel van Nederland. Gevestigd in Nederland, maar actief in heel Europa zorgen ze er voor dat u als klant de beste fiets krijgt voor de laagste prijs. De website is daarom beschikbaar in niet alleen het Nederlands, maar ook in het Duits en Vlaams.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Fietsenwinkel.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Fietsenwinkel.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zgknexc

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Fietsenwinkel. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Fietsenwinkel.nl Niet alleen hebben ze een goede klantenservice, ook geldt er dat op elke fiets een fabrieksgarantie zit. Mocht u een fiets aanschaffen dan wordt deze persoonlijk door een expert bij u thuis afgeleverd. Hierdoor weet u zeker dat u een goed product ontvangt. Fietsenwinkel.nl heeft niet alleen het Thuiswinkel keurmerk, ook is het aangesloten bij onder andere de Bovag en RDW. Daarnaast zijn ze uitgeroepen tot beste e-bike webshop van 2016.

Fietsenwinkel.nl heeft een groot aanbod van verschillende fietsen, van damesfietsen tot mountainbikes en van kinderfietsen tot E-bikes. Maar ook voor fietsonderdelen en servicebeurten kunt u terecht op fietsenwinkel.nl.

Uw bestelde fiets kan eenvoudig en veilig online worden betaald via verschillende manieren. Denk hierbij aan Ideal, Visa, Mastercard en Paypal.

Omdat het gaat om fietsen bedragen de verzendkosten € 27,95 en worden accessoires verstuurd voor slechts € 4,95

Retourneren kan altijd binnen 14 dagen, mits uw aangeschafte product in goede staat verkeerd.