Fitness-Geest Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | Februari


Fitness-Geest is een webwinkel op het gebied van fitnesstoestellen en benodigdheden. De webwinkel is onderdeel van Sports-Geest, een familiebedrijf uit Roelofarendsveen dat al meer dan 85 jaar bestaat. Sports-Geest heeft drie winkels en een zestal gespecialiseerde webwinkels, waaronder ook Tennis-Geest.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Fitness-Geest.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Fitness-Geest.

BEKIJK KORTINGSCODE

ds1.nl/c/?si=7845&li=1365151&wi=298885&ws=&dl=sale%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Fitness-Geest. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Fitness-Geest Uiteraard vind je bij Fitness-Geest alle fitnessuitrusting die je nodig hebt. Er zijn verschillende soorten gewichten verkrijgbaar, zoals dumbells en kettlebells. Maar ook voor bijvoorbeeld fitnessmatjes, fitnessballen en springtouwen kun je bij Fitness-Geest terecht. Fitness-Geest verkoopt ook een grote hoeveelheid fitnessapparaten, zoals crosstrainers, roeiapparaten en bijvoorbeeld een lat pully. Zowel kracht- als duursporters kunnen sportvoeding kopen bij Fitness-Geest.

Naast allerlei sportuitrusting heeft Fitness-Geest ook veel sportkleding op voorraad. Er zijn uiteraard broeken, shirts en topjes verkrijgbaar van verschillende merken, maar ook producten als onderkleding en trainingspakken. Fitness-Geest verkoopt tenslotte ook schoenen die geschikt zijn voor verschillende vormen van sport, waaronder hardloopschoenen en fitnesschoenen.

Fitness-Geest biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. Je kunt gratis betalen met iDeal. Op betalingen met creditcard, een levering onder rembours of achteraf met AfterPay zijn toeslagen van toepassing. Verzending is gratis bij bestellingen met een orderwaarde van meer dan €50, anders betaal je €4,95. Bestellingen die voor 16 uur worden gedaan op werkdagen worden de volgende dag bezorgd.