Flowerservice Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | Februari


Flowerservice.nl is een bloemenwinkel uit het Brabantse Boekel. Het bedrijf is in 1989 opgericht en verkoopt sedert het jaar 2000 ook bloemen online in Nederland, België en Luxemburg. Flowerservice heeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en is lid van brancheorganisatie Fleurop Interflora Nederland.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Flowerservice.nl:

14% korting

Ten minste 14% korting bij Flowerservice.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/z3287ej

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Flowerservice. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Flowerservice Bij Flowerservice kun je tientallen verschillende boeketten laten bezorgen met verschillende thema’s en kleurstellingen. Kun je geen keuze maken, dan kun je je altijd laten verrassen door het vakmanschap van de bloemist van Flowerservice. Flowerservice heeft daarnaast boeketten voor allerlei gelegenheden. Zo zijn er bijvoorbeeld rouw- en grafboeketten, maar ook erotische boeketten waarmee je een geliefde kunt verrassen. Wil je geregeld een nieuw boeketje bloemen, dan kun je een abonnement afsluiten waarmee bijvoorbeeld iedere week een nieuw bosje bloemen wordt bezorgd.

Het is mogelijk om je bloemstuk te combineren met een cadeau. Desgewenst kun je bijvoorbeeld een flesje wijn meeleveren voor een zakenrelatie kun je een kersverse moeder of vader een pluche knuffel geven. Het is ook mogelijk om sommige cadeaus los, dus zonder bos bloemen, te bestellen.

Flowerservice accepteert betalingen via iDeal, creditcard, PayPal en AfterPay. Bedrijven mogen ook achteraf op factuur betalen. De verzendkosten voor de boeketten en andere producten bedragen €7,95 per levering. Levering is mogelijk op alle dagen behalve zondag en kan desgewenst anoniem.