FNL Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

FNL is de online webwinkel van F&L Publishing Group. Deze uitgever heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het uitgeven van de leukste en informatiefste tijdschriften van Nederland. Het portfolio van F&L Publishing Group is zeer divers en uitgebreid.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van FNL.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij FNL.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jbkh2t5

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij FNL. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

FNL Dit is terug te zien in de klanten database van F&L, ze hebben maandelijks meer dan één miljoen actieve lezers. FNL.nl heeft zowel Nederlandse tijdschriften als buitenlandse tijdschriften, specifiek een aantal Engelse bladen.

Aanbod

Fnl.nl heeft een groot genre aan verschillende tijdschriften, de meesten hiervan zijn vrij bekend. Denk hierbij aan de Auto Review, Gloss, Muscle&Fitness en Discovery Science World. Daarnaast hebben ze de langdurige Euro-actie, hierbij krijgt u tot wel 80% korting op uw abonnementen.

Veel van de tijdschriften komen met gratis abonnementscadeaus, deze zijn altijd gerelateerd aan het blad zelf. Zo krijg je bij een voedsel tijdschrift een speciaal kookboek en krijgt u bij het Photoshopblad een speciale online cursus.

Betaling en Levering

Zodra u een keuze heeft gemaakt welk tijdschrift of abonnement u wil, kan u deze veilig afrekenen met Ideal, Mister Cash, Paypal en Afterpay.

Verzendkosten voor losse nummers bedragen €2,50 maar bestellingen boven de €25 worden gratis verzonden. Besteld u een abonnement dan wordt deze elke uitgave gratis naar u opgestuurd.

U heeft 14 dagen de tijd om uw abonnement alsnog op te zeggen mocht u niet tevreden zijn.