Fonteyn Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Fonteyn is een grote ‘outdoor living mall’ bij Apeldoorn dat al langer dan 25 jaar bestaat. De showroom heeft een oppervlak van 35 duizend vierkante meter. De producten zijn van hoge kwaliteit en zó gemaakt dat ze vele jaren mee kunnen gaan.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Fonteyn.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-35€ korting, gratis verzending en meer bij Fonteyn.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.fonteyn.nl/tuininrichting/?tt=7452_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Fonteyn.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Fonteyn Daarnaast focust het bedrijf zich erg op trends en biedt het veel trendy producten aan. Producten kunnen besteld worden via de website maar ook direct in de showroom gekocht worden.

Het bedrijf verkoopt van alles voor in de tuin, van meubels tot sauna’s tot zwembaden, barbecues, veranda’s en tuinhuizen, maar ook accessoires. Er worden bij Fonteyn producten van andere merken verkocht, maar het bedrijf heeft ook het eigen huismerk. De producten zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals steigerhout, kunststof of roestvrij staal.

Het bedrijf is zes dagen per week geopend van acht uur ’s morgens tot zes uur ’s avonds en op zaterdag tot 5 uur. Er is een eigen voorraad van 60 duizend vierkante meter, waarin vele artikelen worden bewaard en waardoor deze snel geleverd kunnen worden of direct mee naar huis genomen kunnen worden. Doordat het bedrijf in bulk inkoopt, kunnen de prijzen laag worden gehouden.