Fopshop Kortingscode / Actiecode 2016 | 15-25% korting | Februari


In tegenstelling tot wat de naam van de shop doet vermoeden, verkoopt de Fopshop minder fopartikelen dan je zou verwachten. Deze nochthans vrolijke webwinkel focust zich helemaal op carnaval en op themafeesten. Uiteraard staat carnaval deze dagen helemaal centraal! Fopshop is een online feestwinkel die verschillende carnavalsthema’s belicht.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Fopshop:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Fopshop.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zj5kxoy

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Fopshop. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Fopshop Zo zul je hier wellicht zonder problemen een carnavalskostuum vinden dat bij jou past. In de Fopshop kun je vooral klassieke carnavalskleding vinden. Het assortiment voor dames is sowieso sexy te noemen. Wie houdt van western, steampunk of even de sexy matroos wil uithangen, vindt hier wel wat ze nodig heeft om er tijdens het carnaval zo aantrekkelijk mogelijk uit te zien! Behalve carnavalskleding voor dames, vind je hier ook carnavalspakken voor heren.

Fopshop voor heren

Ook voor heren heeft de Fopshop zeer geschikte carnavalskleding in huis. De populaire thema’s hier zijn: monsters, clowns, indianen, beroepen en bling bling kun je hier allemaal terugvinden. Ook dierenkostuums zijn populair bij de Fopshop! Kortom je kunt hier echt alles vinden om je helemaal in het teken van carnaval te verkleden. Alle kleding kun je gewoon bestellen in een beveiligde omgeving. Vervolgens wordt alles bij je thuis geleverd en dan ben je klaar om met je vrienden de polonaise te gaan dansen.