Forza Refurbished Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Forza refurbished staat voor duurzaamheid en verkoopt daarom refurbished Apple apparatuur aan. Dit zijn bijvoorbeeld iPhones, iPads en MacBooks. Ook worden er accessoires refurbished aangeboden. Zo zijn er kabels, USB-stekkers, telefoonopladers en headsets te koop. Forza refurbished wil de beste kwaliteit aanbieden voor de laagste prijs.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Forza-Refurbished.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting en meer bij Forza Refurbished.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=20187&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Forza-Refurbished.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Forza Refurbished Refurbished producten zijn een stuk goedkoper dan gloednieuwe artikelen. Dit komt doordat de artikelen al gebruikt zijn, maar grondig schoongemaakt, opgefrist en gerenoveerd. Het gaat hierbij om artikelen die om uiteenlopende redenen retour zijn gestuurd. Bijvoorbeeld door een defect of beschadiging, via een inruilprogramma of doordat verzekeraars een vervanging van het artikel dekken.

Refurbished artikelen zijn soms wel 60% goedkoper dan wanneer deze nieuw gekocht worden. Door het hergebruiken van de artikelen is dit een duurzamere en milieuvriendelijkere optie. Daarnaast is de kans op mankementen kleiner doordat de producten een grondige check ondergaan en eventueel beschadigde onderdelen vervangen zijn.

Forza refurbished heeft een eigen technisch team in huis dat alle producten repareert en herstelt. De producten slaat het bedrijf op in het eigen magazijn waardoor snelle levering mogelijk gemaakt wordt. Bestellingen worden vaak nog de volgende dag bezorgd en alle refurbished artikelen hebben een garantie van 24 maanden. Retoursturen kan binnen 14 dagen.