Foto op Glas Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


Nu we met zijn allen voornamelijk alleen digitale foto’s maken, vergeten we wel eens hoe fijn het is om een foto voor altijd te bewaren en/ of in de hand te kunnen nemen of als kunstwerk aan een muur te kunnen bekijken. Vroeger werd een foto gewoon op fotopapier afgedrukt, nu bestaan er steeds meer mogelijkheden.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Foto op Glas:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij FotoopGlas.eu.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.fotoopglas.eu/foto/?tt=3375_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op FotoopGlas.eu (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Foto op Glas Dit geeft steeds meer en mooiere resultaten. Plexiglas is trouwens een zeer duurzaam materiaal dat in verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar is. FotoOpGlas.eu heeft zich gespecialiseerd in het afdrukken van foto’s op plexiglas. Van nature is dit materiaal transparant, maar het is mogelijk om het glas te laten wit schilderen. Op die manier verkrijg je namelijk terug een witte achtergrond.

Voordelen van een Foto op glas

Een foto op glas is niet alleen mooi, maar biedt ook vele voordelen. Plexiglas is namelijk bestand tegen alle weerselementen. Hierdoor wordt je foto werkelijk een blijver in de echte zin van het woord. Ook als je een foto in de badkamer zou hangen, zal deze niet lijden onder het vochtgehalte in deze ruimte. Daarom is een foto op glas een prima idee. Bij FotoOpGlas.eu kun je je lievelingsfoto op plexiglas laten afdrukken en thuis laten bezorgen. De prijslijst voor deze service kun je op de website raadplegen. Thuisbezorging wordt binnen de 48 uur gegarandeerd!