Gaastra Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% & 5-25€ korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Gaastra is een kledingmerk dat bekend staat om zijn zeilkleding. Gaastra is in 1897 in Sneek opgericht door Douwe Gaastra als zeilmakerij. Na verloop van tijd begint Gaastra ook zeil- en surfkleding te ontwikkelen en in 1996 wordt er ook een kledinglijn geïntroduceerd voor op de wal. Gaastra maakt thans deel uit van de McGregor Fashion Group BV.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Gaastraproshop.com:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Gaastra.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

ad.zanox.com/ppc/?40300932C51485463T

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Gaastraproshop.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Gaastra In de kledingwinkel van Gaastra vind je nu twee soorten producten. Er is een afdeling met kleding en schoenen voor heren, dames en vrouwen. De kleding van Gaastra is ontworpen om je onder alle omstandigheden comfortabel te laten voelen. Dit betekent dat Gaastra stevige winterjassen heeft, maar ook sportieve polo’s voor in de zomer.

Als je van plan bent om te gaan zeilen, dan ben je bij Gaastra ook aan het juiste adres. Je kunt een volledige zeilkledingoutfit kopen in de webshop, zoals zeiljassen, softshell jassen en zeilbroeken. De zeilkleding is ontworpen om onder zware omstandigheden, zoals regen en wind gedragen te worden.

Gaastra accepteert in de webwinkel betalingen via iDeal, Creditcard, Paypal en achteraf met AfterPay. Ook een bankoverschrijving vooraf behoort tot de mogelijkheden. Pakketten worden binnen een of twee werkdagen kosteloos bij je thuis afgeleverd. Je kunt tot 14 dagen na ontvangst van de levering besluiten om een gekocht artikel te retourneren.