GadgetHouse Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-30% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Gadgethouse biedt een ruime keuze aan gadgets aan in zijn webwinkel. Deze werden in handige rubrieken onderverdeeld: algemene gadgets, tech gadgets, merchandise, cadeau en top 50.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van GadgetHouse.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij GadgetHouse.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/hzujava

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde sale-producten bij GadgetHouse. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Gadgethouse Bij de rubieken zie je onder andere gadgets voor kantoor, op reis, sport, retro, dieren, woon en verlichting en nog veel meer. Gadgethouse richt zich trouwens op een cliëntèle met een hoger inkomen. Erg interessant op dit vlak zijn de miljonairsgadgets.

Gadgets voor wie alles al heeft

Als je alles al hebt wat je hartje begeert moet je toch eens even hier kijken. De echte pronkstukken zijn hier ongetwijfeld een scout paramotor waarmee je door de lucht vliegt en een seabob onderwater jetski. Verder worden hier een mobiele sauna, een vliegende auto, een horloge van €115.000,- of een kleine onderzeeër aangeboden. Het pièce de résistance is ongetwijfeld een replica van de batmobiel. Je betaald er €730.000,- voor maar dan heb je ook iets.

Betaalbare gadgets

Gelukkig kunnen gewone mensen hier ook nog wat vinden. Zo vind je bij de tech gadgets onder andere de immens populaire drones. Hier zijn ook mini gps trackers, hoverboards, camera gadgets, airwheels, tabletgadgets, en solargadgets te vinden. Met deze laatste kun je zonne- energie opvangen en gebruiken voor het opladen van batterijen of kleine apparaten.

Voor sporters

Smartwatches zijn dan weer zeer interessant voor sporters. Deze horloges houden veel persoonlijke gegevens voor je bij zoals de snelheid, de afstand, hartslag, het afgelegde parcours, en nog veel meer. Terug thuis kun je via internet door middel van een Fitbit account een uitgebreid verslag terugvinden van je activiteiten.

Andere kortingscodes:

Preisdaler kortingscode, Drukwerkmax kortingscode, Livis kortingscode, JHP Fashion kortingscode, Tims.nl kortingscode