GeboorteXpress Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

GeboorteXpress is een online winkel gespecialiseerd in de verkoop van geboorteaankondigingen en gepersonaliseerde kraamcadeaus. Het assortiment bestaat uit geboortekaartjes en -bedankjes, de verkoop en verhuur van geboorteborden, geboorteversieringen, accessoires voor in de kinderkamer en diverse kraamcadeaus met naam.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van GeboorteXpress.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij GeboorteXpress.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/hczvh3p

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

GeboorteXpress De webwinkel is in 2005 opgericht met de naam 3D-Geboorteborden-4U, maar is inmiddels veel verder gegroeid dan alleen maar geboorteborden. Daarom is de naam in 2009 gewijzigd naar GeboorteXpress. De winkel, gevestigd in Bunde, is in 2016 overgegaan van een eenmanszaak tot een VOF.

De fysieke winkel is alleen op afspraak te bezoeken, maar in de webwinkel kunt u natuurlijk altijd terecht. Bestellingen kunnen worden betaald via diverse methoden, zoals iDeal, CreditCard, PayPal en AfterPay.

Na de betaling worden de meeste artikelen binnen 1-5 werkdagen geleverd, met uitzondering van enkele producten. De verzending van houten meubels kan tot 3 weken in beslag nemen. Wanneer het bedrag van de bestelling hoger is dan 50 euro, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Producten die niet op naam zijn gemaakt, kunnen binnen veertien dagen na ontvangst worden geretourneerd of geruild, mits in de originele staat. Mocht het product niet bij u thuis aankomen, of krijgt u het beschadigd geleverd, dan valt dit onder de garantie van GeboorteXpress.