Getled Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Getled is een webshop die zich richt op ledlampen. Er kunnen lampjes, spots, strips, maar ook bijvoorbeeld Tl-buizen gekocht worden. Dit kan zijn voor het plafond, voor in de galerij, maar ook voor op straat. Er zijn ook led bouwlampen te koop. Daarnaast verkoopt Getled allerlei accessoires voor bij de ledverlichting, zoals dimmers, schakelaars, losse stekkers of inbouwarmatuur.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Getled.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-35€ korting, gratis verzending en meer bij Getled.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.getled.nl/lampen/?tt=8258_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Getled.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Getled Het bedrijf zoekt constant naar nieuwe artikelen van de laatste trends ter uitbreiding van het assortiment. Getled test alle producten grondig voordat ze verkocht worden. Dit zorgt ervoor dat er alleen producten van goede kwaliteit verkocht worden. De artikelen worden daarnaast met uiterste zorg verpakt om te voorkomen dat ze beschadigd worden. Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden. Deze worden doorgaans binnen 3 dagen verstuurd, maar soms kan dit langer duren.

Er kan betaald worden via onder andere PayPal, iDeal, Bancontact , MasterCard en Visa. Bestellingen worden verstuurd via PostNL Track & Trace. Er kan maatwerk geleverd worden. Hiervoor moet er contact opgenomen worden waarna er vrijblijvend een offerte opgestuurd wordt. Getled is te bereiken via telefoon, maar er is ook een live chatfunctie waarmee om meer informatie gevraagd kan worden.