GeWoonKnus.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

GeWoonKnus verkoopt allerlei woonaccessoires, meubels en verlichting. Het heeft verschillende merken in het assortiment, zoals Trademark Living, Broste Copenhagen, Bloomingville en House Doctor.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van GeWoonKnus.nl:

5-15% korting

Ten minste 5-15% korting bij GeWoonKnus.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zw29whp

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij GeWoonKnus. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

GeWoonKnus.nl Aan het assortiment worden wekelijks nieuwe producten volgens de laatste trends toegevoegd. GeWoonKnus heeft het Webshop Keurmerk. Bestellingen worden meestal de volgende werkdag bij de klant thuisbezorgd. Gewoon winkelen kan bij de winkel ook, want er is een showroom in Kollum.

Voor kleine items die door de brievenbus heen kunnen zijn de bezorgkosten €2. Grotere pakketten worden voor €4,95 verstuurd. Bij bestellingen met een totaalprijs hoger dan €50 worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Er kan ook verzonden worden naar België, hiervoor wordt €7,50 in rekening gebracht. Bestellingen worden verstuurd met een Track & Trace nummer.

Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Bij een retournering wordt het aankoopbedrag geretourneerd exclusief verzendkosten. De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Contact opnemen met GeWoonKnus kan via e-mail en telefoon, maar ook via live chat. Er kan bij GeWoonKnus betaald worden via bijvoorbeeld iDeal, PayPal of bankoverschrijving, maar ook via creditcard: dit kan via MasterCard, American Express, Visa of Discover.