Gezelschapsspellenshop Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-30% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Gezelschapsspellenshop is een webshop voor gezelschapsspellen die onderdeel is van het bedrijf Givt. Dit bedrijf uit Soest is al sinds 1999 actief als webwinkel en is oorspronkelijk begonnen als online winkel in computermuizen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Gezelschapsspellenshop:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Gezelschapsspellenshop.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.gezelschapsspellenshop.nl/tt/?tt=5626_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

GezelschapsspellenShop In de Gezelschapsspellenshop vind je honderden verschillende bordspellen. Je vindt er klassiekers als Kolonisten van Catan en Ticket to Ride, maar ook minder bekende spellen. Er zijn basisedities van spellen verkrijgbaar, maar ook limited editions en uitbreidingen. Dankzij het uitgebreide filtersysteem en de uitgebreide spelbeschrijvingen op de website is het mogelijk om nieuwe spellen te vinden die bij jouw voorkeuren passen. Van veel spellen is daarnaast een reiseditie verkrijgbaar, een versie die je makkelijk mee kunt nemen zodat je ook onderweg kunt spelen.

Bij Gezelschapsspellenshop vind je verder een groot aanbod aan educatieve spellen. Hiermee kunnen kinderen van verschillende leeftijden hun taal- of rekenvaardigheden aanscherpen. Ben je een van de onderdelen van je favoriete spellen kwijt? Het is mogelijk om losse onderdelen van sommige spellen te bestellen, zoals pionnen, dobbelstenen of zandlopers.

Verzending bij Gezelschapsspellenshop vindt plaats via PostNL. Als je snel over een spel wilt beschikken is het mogelijk om het af te halen in Soest, mits het spel uit voorraad leverbaar is. Betaling kan via iDeal, Mister Cash, Sofort Banking, creditcard en via acceptgiro. Ook achteraf betalen met AfterPay is mogelijk.