Goedcupje Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Goedcupje is een Amsterdams bedrijf dat koffiecups voor Nespresso apparaten verkoopt via internet. Goedcupje doneert ieder jaar een deel van de omzet aan een goed doel. Er wordt jaarlijks een poll gehouden op de website waarin klanten aan kunnen geven welk goed doel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Goedcupje.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Goedcupje.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.goedcupje.nl/koffiecupjes/?tt=13858_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Goedcupje.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Goedcupje Goedcupje heeft momenteel drie smaken koffie, en er zijn meer smaken in ontwikkeling. Je kunt kiezen uit een heerlijke milde lungo, een sterke espresso of een straffe ristretto. De koffie van Goedcupje komt in plastic cups die in de meeste Nespresso machines passen.

Je kunt Goedcupjes op verschillende manieren bestellen. Je kunt af en toe koffie een hoeveelheid koffie bestellen. Je bestelt dan koffie per eenheden van honderd. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. In dit geval krijg je bijvoorbeeld iedere week, één keer in de maand of eens per kwartaal een levering met een vooraf aangegeven aantal koffiecups. Als je eerst een keer de koffie van Goedcupje wilt proberen kun je ook een proefpakket bestellen. Ook als bedrijf kun je koffie bestellen bij Goedcupje.

Betalen bij Goedcupje kan met iDeal, creditcard, PayPal en debitcard. De verzendkosten bedragen €4,25 bij een bestelling van 100 of 200 cupjes. Grotere leveringen en het proefpakket worden gratis verzonden.