Golfpresentjes Kortingscode / Actiecode 2019 | 20-30% korting | Februari


De leukste golf cadeaus koop je me onze kortingscode bij Golfpresentjes, want alleen daarmee ben je verzekerd van de mooiste prijs. Of het nu om golfballen gaat, om clubs of om golfschoenen, zelfs cadeaubonnen koop je hier heel voordelig. Betaal niet teveel en gebruik onze promoties en kortingen wanneer jij je golf cadeautjes koopt.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Golfpresentjes:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Golfpresentjes.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/ho6eqzz

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Golfpresentjes Voor kleine cadeautjes op het gebied van golf is Golfpresentjes een van de aangewezen adressen. Het bedrijf, onderdeel van RobTools, verkoopt veel golfproducten en cadeautjes tegen aantrekkelijke prijzen.

Golfpresentjes tikt met grote regelmaat restpartijen met golfkleding of –schoenen op de kop. Hoewel niet altijd alle maten voorradig zijn kun je als golfliefhebber soms zeer voordelig mooie kleding van goede merken kopen bij Golfpresentjes. In de webwinkel zijn ook tal van andere producten te vinden, zoals golftees, prijzen en grappige golfcadeau’s.

Daarnaast is het mogelijk om bij Golfpresentjes golfballen te laten bedrukken. Dit kan in grotere oplages van minimaal 240 stuks. Deze golfballen worden bedrukt met een speciale techniek die ontworpen is voor ronde voorwerpen. Bij bedrukking onder de laklaag blijft de gekozen print lang zichtbaar. Golfpresentjes heeft ook een groot aantal voorgedrukte golfballen op voorraad. Op deze manier kun je voorgedrukte golfballen in kleinere oplagen bestellen.

Golfpresentjes rekent verzendkosten van €2 voor briefpost en €6,95 voor pakketten. Buiten Nederland liggen deze kosten op respectievelijk €5 en €13,75. Bestellingen kunnen kosteloos worden opgehaald in Purmerend, na overleg met de eigenaar. Betalingen kunnen worden voldaan via iDeal, Paypal, Creditcard en met Klarna. Deze laatste methode stelt je in staat om achteraf te betalen.