GPS-Partner Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

GPS-Partner is een leverancier van allerlei producten gerelateerd aan GPS en plaatsbepaling. Het bedrijf is gevestigd in Oud-Beijerland en mag onder andere de Politie, Slam!FM en RTL 7 tot haar klanten rekenen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van GPS-Partner.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij GPS-Partner.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.gps-partner.nl/trackers/?tt=22373_12_260598_

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op GPS-Partner.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

GPS-Partner GPS-Partner heeft een groot aantal systemen waarmee de positie van een voertuig, persoon of ander object getracked kan worden. Veel van de GPS-trackers hebben bovendien een smartphone app, waardoor je op je telefoon kunt zien waar het te volgen object zich bevindt. De trackers communiceren met je mobiele telefoon door middel van een dataverbinding of met een simkaartje dat in de tracker aangebracht kan worden.

Veel kleine bedrijven gebruiken een trackingssysteem in hun bedrijfsauto’s die gelinkt zijn aan een rittenregistratiesysteem. Op deze manier kan precies bijgehouden worden hoe vaak de auto’s rijden en waar naar toe. In aanvulling op deze systemen heeft GPS-partner nog een aantal accessoires, zoals batterypacks waarmee een GPS-tracker enkele maanden zonder voeding kan.

GPS-Partner accepteert betalingen met iDeal, Bankoverschrijvingen, Creditcard en PayPal. Een levering onder rembours is ook mogelijk. Contante betaling kan alleen bij afhalen in het magazijn in Oud-Beijerland. Er zijn geen verzendkosten voor leveringen binnen Nederland en België. Standaard krijg je twee maanden garantie bij GPS-Partner, maar in sommige gevallen is de garantie langer.