GYZS Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

GYZS is een webwinkel gevestigd in Schagen, met een specialisatie in gereedschap en ijzerwaren. Het streven van de aanbieders is om de koopervaring voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van GYZS.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij GYZS.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/h3qu42l

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde sale producten bij GYZS.nl. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

GYZS Dit betekent lage prijzen, maar ook een gebruiksvriendelijke website waarop de producten gemakkelijk te vinden zijn, een ruim aanbod aan producten om uit te kiezen, en een leverancier die met de klant meedenkt en helpt om de juiste keuzes te maken.

In de webwinkel biedt GYZS een ruim aanbod met allerlei producten die met gereedschap en klussen te maken hebben. Zo worden bouwproducten en chemische producten aangeboden, allerlei soorten ijzerwaren, machines en installatietechnieken, maar ook elektra.

Bestellingen die in de webshop worden geplaatst, kunnen worden betaald door middel van verschillende methoden. Zo vallen iDeal, PayPal, CreditCard, Mister Cash en bankoverschrijvingen allemaal tot de opties, maar er kan ook aan de deur worden betaald wanneer het pakket wordt geleverd.

Bestelde pakketten bij GYZS worden altijd binnen 14 werkdagen geleverd, en veel producten zijn zelfs de volgende dag al in huis. Voor bestellingen onder €100 dient de koper verzendkosten te betalen voor de pakketpost, maar vanaf €100 is de verzending gratis. Voor elk product geldt tevens een bedenktermijn van 14 dagen.