HAShop Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Hashop.nl is in het bezit van Enver Tanriverdi, meestal gewoon Tane genoemd. Op Hashop.nl verkoopt hij domoticaproducten aan heel Nederland en België. Met zijn jarenlange ervaring als IT'er en zijn interesse in de domotica, kan hij zijn klanten vaak te raad staan bij problemen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van HAShop.nl:

10-25% korting

Ten minste 10-25% korting bij HAShop.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/gns2sbf

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

HaShop De laatste jaren komt Hashop.nl ook steeds meer in de schijnwerper te staan, wegens hun sterk groeiende klantenbasis. Op de website zijn enkele links te vinden naar hun vermeldingen in het nieuws.

Op de website wordt een enorme catalogus aangeboden. Met behulp van het hoofdmenu werd alles onderverdeeld in verschillende categorieën, waardoor browsen doorheen alle producten iets eenvoudiger wordt. Daarnaast werd in het hoofdmenu een extra kopje toegevoegd, waar je de huidige aanbiedingen terug kunt vinden. Hierdoor mis je nooit een belangrijke promotie.

Om te bestellen moet er aangemeld worden op de website. Dit proces is gelukkig eenvoudig. Nadat je de producten hebt toegevoegd aan je winkelmandje en je account aangemaakt is, kun je uitchecken. Bij het uitchecken krijg je de mogelijkheid om te betalen met Paypal, iDeal, kredietkaart (Visa, Mastercard, Maestro), sofort, bankcontact en pin. Naast deze veelgebruikte betaalmogelijkheden, kan er ook betaald worden met Bitcoins.