HCG Tablets Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

HCGtablets.eu is onderdeel van Ecomedics. Ze zijn gespecialiseerd in afslankproducten in de vorm van supplementen. Deze komen in de vorm van de uit de naam af te leiden 'HCG tabletten'. Deze Europees veilig gekeurde tabletten worden aangeraden door meerdere mensen. Mocht u vragen hebben over dit product, dan kan u contact op nemen via de mail en/of telefoon.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van HCG Tablets:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij HCGTablets.eu.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.hcgtablets.eu/supplement/?tt=4314_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op HCGTablets.eu (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

HCG Tablets

Aanbod

Op HCGtablets.eu vindt u de gelijknamige tabletten. Deze tabletten zijn als het ware supplementen die uw hongergevoel onderdrukken terwijl ze uw vetverbranding extra stimuleren. Deze tabletten zijn gebaseerd op een onderzoek uit de jaren 50 door Dr. Simeons. Alhoewel dit onderzoek onder veel kritiek is komen te staan zijn deze pillen gewoon verkrijgbaar.

Betaling en Levering

U kunt uw tabletten gemakkelijk bestellen en betalen via Ideal. U kunt dus veilig binnen uw eigen bankomgeving betalen. Ook is het mogelijk om met Klarna te betalen, daarnaast kan dat ook met uw CreditCard. Mocht u graag met online geld willen betalen, dan kan dit via Paypal.

Bestellingen worden over het algemeen binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd, voor mensen buiten Nederland is dit 10 dagen. Verzendkosten variëren, dit wordt duidelijk aangegeven bij uw bestelling.

Retourneren kan, alleen moet dit wel binnen 14 dagen gebeuren en mag de verpakking niet geopend zijn.