HEMA Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

HEMA is een van de bekendste warenhuizen van Nederland. Het bedrijf is in 1926 opgericht in Amsterdam als de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij en was toentertijd het eerste warenhuis dat zich niet op de rijken richtte.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van HEMA.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij HEMA.

BEKIJK KORTINGSCODE

ad.zanox.com/ppc/?40354235C185933828&ulp=[[http%3A%2F%2Fwww.hema.nl%2Fwinkel%2Faanbiedingen]]

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

HEMA Inmiddels is het bedrijf het gegroeid tot een van de grootste warenhuizen in Nederland en heeft het 700 winkels in zeven verschillende landen.

In de webwinkel van Hema vind je een ruim assortiment aan kleding en huishoudelijke artikelen. In de categorie huishoudelijke artikelen vind je alles dat je nodig hebt om het huishouden gesmeerd te laten verlopen; het assortiment varieert van batterijen en handdoeken tot waterkokers en pannen. Er is een ruime sortering aan spullen voor je vrije tijd, van vrolijk kinderspeelgoed tot spullen voor je fiets.

In de webwinkel van Hema kun je ook bestellingen doen uit het assortiment eten en drinken. Je kunt niet alleen een beroemde Hema-taart bestellen, maar ook bijvoorbeeld wijnen en koffie. Als laatste verkoopt Hema verzekeringen en tickets voor onder meer musicals, dagjes uit en voor treinreizen.

Betalen in de Hema webwinkel kan eenvoudig met iDeal, Paypal, Creditcard of met de Hema cadeaukaart. Bestellingen kunnen naar je huis worden verzonden of naar een Kiala-punt (€3,95 bij bestellingen onder de €50), of naar een Hema winkel (gratis).