Herqua Sports Kortingscode / Promotiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


Herqua Sports is een sportspeciaalzaak uit het Drentse Hoogeveen met een uitgebreide webshop. Herqua is voornamelijk gespecialiseerd in hardlopen, golf, tennis, skatesport en wintersport, maar verkoopt ook benodigdheden voor tal van andere sporten.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Herqua.nl:

10-25% korting

Ten minste 10-25% korting bij Herqua Sports.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zlhuk98

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Herqua Sports In de webwinkel vind je namelijk een groot assortiment sportkleding en –materialen voor meer dan 15 verschillende sporten. Je vindt er bijvoorbeeld niet alleen hardloopbroekjes, tennisshirts of ski’s, maar ook materialen zoals hartslagmeters, telefoonhoesjes en voetballen. Naast het zoeken op sport kun je ook materialen vinden door te zoeken op type, bijvoorbeeld shirts of casual mode. Daarnaast is het ook mogelijk om een merk te selecteren uit de lijst van bijna honderd merken. Er is een sectie met aanbiedingen waar je altijd voordelige sportartikelen vindt.

Je kunt bij Herqua Sports betalen met iDeal, MisterCash, Giropay, Sofort Creditcard, PayPal en Afterpay. Bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden bij een bestelwaarde van €50 of meer. Bestellingen onder de €50 euro, of die verzonden moeten worden naar België of Duitsland kosten €5 per levering. Je kunt je bestelling ook afhalen in Hoogeveen. Je kunt daarnaast terecht in de fysieke winkel in Hoogeveen voor het op maat laten maken van skiboots, voor de verhuur van ski’s of voor het laten bespannen van je racket.