HetAdreswebshop Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-35% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

In Oss zit een winkel van maar liefst 1500 m2, gespecialiseerd in de verkoop van meubels: Het Adres. Naast deze fysieke winkel, heeft de zaak ook een webshop waarin alle producten kunnen worden bekeken en besteld.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van HetAdreswebshop.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-30€ korting, gratis verzending en meer bij HetAdreswebshop.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

hetadrestest.webshopapp.com/nl/tracking/tradetracker/redirect/?tt=4806_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op HetAdreswebshop.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

HetAdreswebshop Het streven van Het Adres is om elk huis als een echt thuis te laten voelen, en de klanten hier zo goed mogelijk bij te helpen. Met al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied slagen ze hier dan ook goed in.

In de winkel worden allerlei soorten Riverdale meubels en decoraties voor in huis aangeboden, inclusief meubel- en stofonderhoud. Daarnaast biedt Het Adres ook armbanden van Josh, vloerkleden en chocolade van Tony Chocolonely.

Bestellingen die bij Het Adres worden geplaatst, kunnen worden betaald met behulp van iDeal, Creditcard, rembours, bankoverschrijvingen en natuurlijk met pin of contant wanneer de bestelling in de winkel wordt afgehaald.

Bestellingen die vóór 16:00 worden geplaatst, worden de volgende dag bij de klant thuisbezorgd. Er is echter ook een optie om het dezelfde dag nog te laten bezorgen wanneer de bestelling voor 12:00 wordt geplaatst. Bij bestellingen vanaf €45 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen die niet blijken te bevallen, kunnen binnen 30 dagen kosteloos worden geretourneerd.